Stäng
Hem / Varumärken / iS Clinical

iS Clinical

 

 

 

 

Den exklusiva hudvårdsserie iS CLINICAL utvecklas och tillverkas av det amerikanska företaget INNOVATIVE SKINCARE. Företaget har sitt huvudkontor i Los Angeles, Kalifornien. INNOVATIVE SKINCARE startade 2002 med produktionen av iS CLINICAL hudvårdsserien och har snabbt positionerat sig som ett av de mest revolutionerande och innovativa kosmetikföretagen i världen.

iS CLINICAL-serien är ett ytterst exklusivt och innovativt cosmeceutical-märke som skiljer sig från mängden tack vare sina väldokumenterade och kliniskt validerade ingredienser och formler, som innehåller en hög nivå av farmaceutiska ingredienser från hela världen. Vi erbjuder ett komplett behandlingssortiment med rengöringsprodukter, serum, komplex och solskydd. iS CLINICAL produkterna är särskilt inriktade på anti-aging och behandling av akne, hyperpigmentering och rosacea. Flertalet av iS CLINICAL-produkter innehåller dessutom den revolutionerande Extremozyme®-tekniken, som skyddar mot DNA-skador.

 

FÖRETAGET BAKOM

iS CLINICAL är utvecklad av det amerikanska företaget INNOVATIVE SKINCARE, som kontinuerligt arbetar på att utveckla produkter som snabbt, säkert och effektivt förbättrar hudens struktur och utseende. INNOVATIVE SKINCAREs mission är att förbättra människors livskvalitet, och för dem har tre ord avgörande betydelse; integritet, kvalitet och filantropi – och all kraft läggs på att leverera produkter som håller vad de lovar! Med iS CLINICAL-serien sätter iS CLINICAL nya standarder för hudvårdsprodukter genom att framgångsrikt kombinera vetenskap och skönhet.

INNOVATIVE SKINCARE grundades av Bryan Johns och Alec R. Ring. Bryan Johns (VD) har tidigare varit chef inom hudvårdsområdet på Kronos Institute i USA, som är ett av världens ledande forskningsinstitut inom åldrande. Alec R. Call fungerar som bolagets COO, och har bred erfarenhet av finansiell drift, företagsledning samt försäljning och marknadsföring, bl.a. från sin tid på Walt Disney. Utöver dessa består teamet bl.a. av Dr. Charlene DeHaven, Clinical Director, som också har arbetat på Kronos Institute, där hon har forskat mycket i åldersrelaterade frågor, och Dr. Mostafa Omar, som är expert på naturproduktkemi, naturextrakt och naturmedicin. Dr. Omar är särskilt känd som pionjär inom C-vitaminhudvård, och var den förste att stabilisera topiska C-vitaminpreparat för kosmetisk användning. Nu levererar han sin patenterade L-askorbinsyra exklusivt till iS CLINICAL. Bryan Johns vision om att skapa en rad unika, effektiva och kliniskt beprövade hudvårdsprodukter av högsta kvalitet har alltså resulterat i utvecklingen av iS CLINICAL-serien.

INNOVATIVE SKINCARE-teamet är alltid 100 % engagerade i missionen att leverera unika, effektiva och kliniskt validerade hudvårdsprodukter. Den filantropiska andan avspeglas på många sätt i företaget. INNOVATIVE SKINCARE’s största tillfredsställelse är vetskapen om de fantastiska förbättringar som kunderna kommer att uppleva; en friskare hud med ett fräschare utseende. iS CLINICAL är pionjärer, och deltar i filantropiska program till förmån för cancer-, akne- och brännskadepatienter.