Stäng
FraktfrittAuktoriserad återförsäljare
Hem / Varumärken / Natura Bissé

Natura Bissé - hudvårdsprodukter med effekt

 

 

 

Om Natura Bissé

Sofistikerad elegans, innovation och effektivitet är grundstenarna i Natura Bissé, det berömda spanska familjeägda företaget, grundat 1979 av Ricardo Fisas. Globalt erkänt för banbrytande teknologi inom resultatdriven hudvård och spa-behandlingar i världsklass. Utsökt konsistens, avancerade formuleringar och prisbelönt forskning skapar den perfekta kombinationen för hälsosam, vacker hud i alla åldrar och för alla hudproblem.

Familjen Fisas

Sedan Natura Bissé grundades av Familjen Fisas 1979, har passionen alltid varit drivkraften. Deras framgångsrika resa är kopplat till deras passion att leda forskningen och utvecklingen inom hudvård. Passionen har alltid varit drivkraften till Natura Bissés framgångsrika resa, de ligger alltid i framkant och utvecklar oberoende, dynamiska affärsmodeller som snabbt svarar till kundens behov.

Leder forskning och vetenskap

Natura Bissé använder inte forskning och vetenskap, de leder och utvecklar den! Som en stor bidragsgivare till utvecklingen av hudvårdsteknik och genom omfattande forskning och vetenskap är Natura Bissé en erkänd marknadsledare inom utveckling av trendsättande produkter och tekniker.

Natura Bissés mål

Målet är enkelt – genom att använda framtidstänkande kreativitet, utvecklar de hudvård som ger verkliga och synbara resultat med hjälp av avantgarde teknik och en överlägsen kvalité vad gäller ingredienser. Med sitt ursprung från spa-industrin och fokusering på teknologiskt avancerade produkter, samt ingredienser från naturen med bästa innehåll, så är Natura Bissé experter på lyxiga och oförglömliga upplevelser och behandlingar.

Forbes Travel Guide

För första gången någonsin har Forbes Travel Guide gett sin utmärkelse ”In partnership with” till ett företag inom skönhetsindustrin. Natura Bissé är det enda skönhetsmärket i världen som har tränats efter Forbes Travel Guide’s krävande kriterier. Detta partnerskap innebär ett mått på vår kompetens, service och kvalitet, vilket tar företaget ett steg längre inom premiumsektorn.

Forbes Travel Guide har även erkänt Natura Bissé som deras enda “Official Skincare Brand”, på grund av vårt Engagemang att uppnå högsta klass, Högsta kvalitet på våra produkter och upplevelser och vår Unika affärsmodell.

Upplevelser utöver det vanliga

Natura Bissé är inte likt något annat märke på marknaden, de ligger alltid i framkant och värnar samtidigt om grundstenarna i familjeföretaget och om sina kunder. 

Tryck här om du vill läsa mer om Natura Bissés härliga behandlingar och vårt behandlingsutbud