Stäng
Fraktfritt         Auktoriserad återförsäljare

Manikyr

SHELLACK CND (MANIKYR)
Ett lack för dig som vill behålla känslan av nymålade naglar under två veckors tid! Shellac är ett speciellt sorts nagellack som kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gelelack. Det finns i många olika nyanser, stärker dina egna naglar och håller i ca 14 dagar. Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta. En annan fördel är att det torkar direkt och du kan till exempel direkt stoppa ner handen i väskan och plocka upp din plånbok utan att det blir en enda skrapa på naglarna.

Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Naglar och nagelband blir vackra och välformade. Polering av nagelplatta och lackning med Shellack . Kom med olackade naglar till behandlingen.
50 min/595kr

TILÄGG I SHELLACK
Efter lackning av Shellack peelas händerna och masseras med mjukgörande handcreme. Därefter doppas dom i värmande paraffinbad som får verka en stund.
20min / 195kr

ENBART BORTTAGNING AV SHELLACK
Borttagning av lack samt polering och nagelolja.
25 min/425kr

MANIKYR MED LACK
Dina naglar filas och mjukas sedan upp i handbad. Nagelbanden görs snygga och naglarna poleras/buffas. Därefter handmassage och lackning. (Vid fransk manikyr tillkommer 10 min á 75:-)
45 min/550kr


SPA MANIKYR
Naglarna filas och nagelbanden görs snygga. Händerna peelas och masseras med mjukgörande handcreme. Därefter doppas dom i värmande paraffinbad som får verka en stund.
1 tim 10 min/695 kr


LÄTT MANIKYR
Naglarna filas, handbad, snabb genomgång av nagelband samt handmassage.
25 min/425 kr