Stäng
Fraktfritt         Auktoriserad återförsäljare

Ansiktsbehandlingar för män

Care of skin´s ansiktsbehandlingar för killar och män rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Vi använder Dermalogica eller Comfortzone i våra ”bas-behandlingar”.
Vid din första behandling görs en hudanalys och sedan får du ett personligt hudvårdsschema som din hudterapeut går igenom med dig. Där står vilka produkter just din hud behöver.

CARE COMPACT 45 MIN
En kort behandling för Dig som vill få din hud rengjord och vårdad. I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, ånga, portömning och lätt massage samt avslutande mask.
45 min/645 kr

CARE CLASSIC 60 MIN
Rengöring och peeling av ansikte och hals. Huden ångas och orenheter i porerna töms. Därefter får du en avkopplande massage samt ansiktsmask anpassad efter din hudtyp. Behandlingen avslutas med dagcreme samt UV-skydd.
60 min/765 kr

CARE CLASSIC PLUS 75 MIN
Grundlig rengöring och peeling av ansikte och hals. Huden ångas och orenheter i porerna töms. Därefter får du en avkoppland massage samt Decléor´s specialmask Aromaplastie - en ansiktsmask som ger huden ny llyster och återfuktar på djupet. Under tiden masken verkar får du handmassage. Brynplockning ingår om så önskas. Behandlingen avslutas med ögoncreme och hudcreme för din hy.
75 min/895kr

För dig som vill ha snygga bryn: (går även att boka som tillägg i våra ansiktbehandlingar)

Brynfärg inkl. plockning
20 min 325 kr

Brynplockning eller brynfärg
15 - 20 min 225 kr