Stäng
Fraktfritt         Auktoriserad återförsäljare

DERMAPEN

Microneedling med Dermapen

Originalet från Australien!

DermapenTM är en avancerad microneedling behandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling.
Dermapen rekommenderas för behandling av:

• Åldrad och spänstfattig hud
• Fina linjer och rynkor
• Huduppstramning- och föryngring
• Stora porer
• Milier och pormaskar
• Pigmenteringar
• Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador)
• Hudbristningar


Med en unik vertikal teknik orsaker DermapenTM mindre skada i överhuden än traditionella microneedling rollers, varför smärta och obehag minskar. Den automatisk vibrerande funktion med 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i huden per sekund. Detta säkerställer effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt ner i huden.

Ansikte - 45 min.
1st beh. 1995kr
2st beh. 3590kr
3st beh. 5090kr

Ansikte och hals - 60 min.
1st beh. 2795kr
2st beh. 5030kr
3st beh. 7130kr

Ansikte, hals och dekolletage - 75 min.
1st beh. 3895kr
2st beh. 7000kr
3st beh. 9930kr

NATURA BISSÈ

CARBOXI-EXPRESS Lystergivande · Förnyar · Exfolierar

En expressbehandling för ett "glow on with the go". Genom en kombination av 5 st
AHA-syror kommer den tredubbla exfolieringsbehandling ge huden synbara resultat
på bara 30 minuter

Pris: 745 kr. / 30 min.

IS CLINICAL

Fire & Ice


Denna intensiva kliniska ansiktsbehandlingen har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämna, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen. Grundstenen i denna fantastiska behandling är en kombination av två terapeutiska masker. Den extremt kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden med sitt innehåll av potenta fruktsyror och -extrakt, vitaminer och potenta antioxidanter. Den andra masken är den lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque, som är formulerad med natriumhyaluronat och aloe vera med flera aktiva extrakt. Förutom maskerna används en unik kombination av serum och krämer, och kombinerat kommer denna fantastiska ansiktsbehandling att väcka dina sinnen till liv med en doft av bl.a. varm kanel och fräsch, svalkande pepparmynta. Det är inte utan anledning som denna behandling är populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” och “The Oscar Treatment”.

30 min / 1095 krFoaming Enzyme Treatment

Denna kraftfulla men lindrande behandlingen kombinerar enzymer från papaya (papain) och ananas (bromelain) med en kraftfull glykolsyra. Denna professionella behandling skapar en exklusiv skummande aktivitet samtidigt som de bioaktiva ingredienserna exfolierar och djuprengör porerna, vilket leder till en slät, frisk och strålande hy.

30 min / 1095 kr 60 min inkl. portömning / 1495 krExfoliating Clear Skin Facial

Kraftfull, effektiv och rengörande ansiktsbehandling. Behandlingen har utformats för skonsam exfoliering av huden med scrub, samtidigt som den lugnar och återfuktar. Behandlingen är särskilt bra vid fet/oren/tilltäppt hud eller för andra former av problematisk hud.

30 min / 1095 kr 60 min inkl. portömning / 1495 kr

Alex Cosmetic

ALEX Beauty peel (B-peel) One day fresh skin
En otroligt skön och effektiv variant av peelingar. Det är en naturlig peeling-metod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena örter. Innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter. tanniner och spårämnen.

- förebyggande anti-age
- cellregenererande
- reglerar obalanserad hud / spår av föroreningar / oren hud
- uppstramande
- wow-effekt bra inför speciella event

30 min / 995kr


ALEX B-peel ansiktsbehandling inklusive portömmning
Ingår: Rengöring, ånga, portömmning, herbs2peel, massage och mask

60 min /1295kr

ALEX Corrective peel (C-peel) - 5 Days new skin
C-peel skalar av de övre lagren av huden samtidigt som den regenerar huden på bara 5 dagar. För dig som vill ha en ny hud på bara 5 dagar.

Bra för:
- trött och glåmig hud
- stora porer
- oren hud
- ärr som orsakats av akne, olyckor, brännskador och kirurgi
- solskadad hud
- ojämn hudton och vissa former av hyperpigmentering

Vi rekommenderar att utföra en C-peel på onsdagen då man flagnar under lördagen och söndagen. 5-6 dagar efter görs en uppföljande behandling.

Pris för en behandling (inklusive hemma produkter och återkommande behandling): 2990 kr