Stäng
Fraktfritt         Auktoriserad återförsäljare

NBE 1000

NBE 1000 - njutningsfulla behandlingar med hjälp av speciellt utvecklande och djupgående behandlings-serum och radiofrekvens.
Behandlingarna startar igång hudens naturliga system och ger en ökning av collagen och ellastin.
Du ser och känner effekt direkt och mer bestående resultat efter några få behandlingar.

NBE 30 min / 695kr
NBE 50 min/9 95kr
NBE 75 min/1350kr
NBE 90 min/1595kr

Dessa behandlingar rekommenderas som kur på minst 5ggr. Vid köp av kurkort på 5ggr erhålles 10% rabatt.

Maya peel Microdermabration

Maya peel microdermabrasion ger huden en helt naturlig behandling utan kemiska tillsatser och ger betydligt mer djupgående effekt än andra peelingar som AHA och fruktsyror.

Din hud rengörs med en gelébaserad rengöring som löser make-up, smutspartiklar, fett och även döda hudceller. Behandlingen inleds med microaspiration, dvs syresättning av vävnanden genom vakuum. Detta gör att genomblödningen/ näringstillförseln ökar och cellförnyelsen stimuleras. Denna del är helt smärtfri och mycket behaglig. Nästa steg är microdermabrasion och det innebär att kristaller sprayas med ett högt tryck mot huden och sugs tillbaka tillsammans med döda bortslipade hudceller under vakuumtryck. Kristallerna slipar huden och stimulerar vävnaden till förnyelse. Denna behandling är bra vid tex ärrvävnad, pigmenteringar, men jobbar även anti-age.

25 min 695kr

För bästa effekt rekommenderas 5 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.
kur 5 gånger 3125 kr
Även kurer kan upprepas vid omfattade problem.

Omnilux ljusbehandling

Omnilux Revive är ett naturligt rött ljus som arbetar på 633 nm (nanometer). Omnilux Revive föryngrar hudens celler och struktur. En revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager, utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande.
Hur fungerar den?
Ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildning. Förbättrar även genomblödning, syresättning och näringsupptag i blodkärlen.

Är det säkert?
Omnilux ljuset är helt säkert och skonsamt mot din hud. Den har inga skadliga UVA eller UVB strålar. Behandlingen upplevs avslappnande och energigivande.

695 kr 30 min
kurpris 5 ggr 2995 kr, 9 ggr 4995kr

LPG ansikte

LPG Liftmassage
- Naturligt ansiktslyft utan kirurgi, injektioner och risker
Lift6® liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.
Hur går liftmassage till?

Lift6® liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen för-bättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor. Olika program och intensitetsnivåer i massagen gör att det går att special-anpassa behandlingen för just din hudtyp och kondition.
Varje rörelse med de mobila vingarna medför en intensiv, tredimensionell stimulering av huden, koncentrerad till ögonpartiet, längs ansiktets konturer, hals/dekolletage eller för att strama upp s.k ”hamsterkinder”. Vi anpassar varje behandlingstillfälle efter din hud och dina önskemål!

Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya
Verkar uppstramande
Motverkar påsig, trött och glåmig hy
Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
Ger en smidigare och fastare hud med ungdomlig lyster
30 minuter 750kr
Kurpris 5 ggr 3200kr